Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο expansion και trailer για το Blade and Soul

*
Η NCsoft ανακοίνωσε πως τον Απρίλιο αναμένεται να διατεθεί για τις δυτικές χώρες το νέο expansion του MMORPG Blade & Soul. Η ονομασία του νέου πακέτου επέκτασης θα είναι “Secret of the Stratus” και θα περιλαμβάνει αρκετές νέες αλλαγές και προσθήκες για τον τίτλο, συμπεριλαμβανομένου της πλήρης αναμόρφωσης του συστήματος των skills έτσι ώστε να είναι πιο φιλικό και εύχρηστο προς τους παίκτες. Επίσης, η εταιρεία παρουσίασε ένα νέο trailer για τον τίτλο, το οποίο μπορείτε να βρείτε στη συνέχεια και δεσμεύτηκε πως στο μέλλον σκοπεύει να διαθέσει περισσότερα και πιο φιλόδοξα expansions για το παιχνίδι.



Tα μελλοντικά πακέτα επέκτασης θα κυκλοφορούν σε μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα για να έχουν περισσότερο χρόνο οι παίκτες στη διάθεση τους να ασχοληθούν με το περιεχόμενο που έχουν ήδη στη διάθεσή τους χωρίς να χρειαστεί να βιάζονται. Το Blade & Souls είναι διαθέσιμο για PC και μπορείτε να το απολαύσετε εντελώς δωρεάν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*